به گزارش مشرق، علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان گفت: دریافت حق سرویس در رستوران ها ممنوع و غیر قانونی است و مردم در صورتی که شکایتی داشته باشند می توانند به اتحادیه مراجعه کنند.
وی افزود: به طور میانگین 800 رستوران با جواز در تهران فعالیت میکنند و ما به رستوران های بدون جواز فرصت دادیم که برای کسب جواز اقدام کنند.
میرابراهیمی تاکید کرد: مشتریان باید علاوه بر پرداخت قیمت غذا باید 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را نیز بپردازند.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که دریافت هزینه ظرف غذا برای سفارش بیرون از رستوران منعی ندارد.
رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران با اشاره به افزایش قیمت نرخ در رستوران ها گفت:رستوران ها مجاز هستند با توجه به افزایش هزینه ها 15 تا 20 درصد قیمت ها را در سال جدید افزایش دهند.
وی افزود: به طور میانگین 800 رستوران با جواز در تهران فعالیت میکنند و ما به رستوران های بدون جواز فرصت دادیم که برای کسب جواز اقدام کنند.
میرابراهیمی تاکید کرد: مشتریان باید علاوه بر پرداخت قیمت غذا باید 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را نیز بپردازند.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که دریافت هزینه ظرف غذا برای سفارش بیرون از رستوران منعی ندارد.
رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران با اشاره به افزایش قیمت نرخ در رستوران ها گفت:رستوران ها مجاز هستند با توجه به افزایش هزینه ها 15 تا 20 درصد قیمت ها را در سال جدید افزایش دهند.